Follow Us

Σάλος σήμερα το πρωί στα κανάλια για το σποτάκι για τη γονιμότητα! Απίστευτο ξέσπασμα και από τη Φ. Σκορδά, αλλά και από τη Κ. Καινούργιου…

Σάλος έχει προκληθεί από νωρίς το πρωί σε όλα τα κανάλια, για το σποτάκι που προβλήθηκε κι αφορούσε τη διοργάνωση ενός συνεδρίου για τη γονιμότητα, το οποίο κατ΄ουσίαν παρουσίαζε όλες τις γυναίκες των 40 κι άνω, τουλάχιστον απογοητευμένες και τουλάχιστον αποτυχημένες, αν κι εφόσον δεν είχαν αποκτήσει παιδί!

Ένα σποτάκι βαθιά… ρατσιστικό και μεσαιωνικών αντιλήψεων, το οποίο προκάλεσε τη γενική κατακραυγή και μία απίστευτη θύελλα αντιδράσεων, η οποία αξίζει να σημειώσουμε πως ξεκίνησε από τα social-media και πολύ γρήγορα πήρε απίστευτες διαστάσεις.

Φυσικά με το εν΄λόγω σποτάκι και με τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και την ακύρωση του συγκεκριμένου συνεδρίου, ασχολήθηκαν και σχεδόν όλες οι πρωινές εκπομπές, με την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά να προχωρούν σε ένα απίστευτο ξέσπασμα στο τηλεοπτικό αέρα.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το “Ευτυχείτε” δήλωσε:

«Εγώ είχα πει ότι θέλω να έχω πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι αυτό. Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, διότι εγώ είμαι μια γυναίκα 36 ετών που στη ζωή μου θέλω να κάνω παιδιά και να αποκτήσω οικογένεια, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει, πότε θα γίνει και αν αυτό μου το υποδείξει η κοινωνία ή ο ίδιος μου ο εαυτός. Αυτό είναι προσωπική επιλογή. Οπότε, αρνήθηκα εξαρχής τη συμμετοχή μου. Απαράδεκτο σποτ», για να προσθέσει στη συνέχεια αναφερόμενη στην «επίθεση» που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία χωρίς να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς γινόταν, είχε απαντήσει θετικά στο να συμμετέχει κι αυτή στο συγκεκριμένο συνέδριο, όπως δεκάδες άλλοι celebrities κι όχι μόνο.

«Δεν καταλαβαίνω και αυτή την ανθρωποφαγία στα social media, ενώ εξηγεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι δεν γνώριζε τι θα ακολουθήσει και ότι δεν είχε καταλάβει τι είναι. Έχει αποσύρει τη συμμετοχή της, μην πέφτετε να τους φάτε τους ανθρώπους. Το λάθος είναι άλλο».

Μάλιστα, αμέσως μετά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου “εξερράγη” στον αέρα, αναφερόμενη στα γνωστά ονόματα που θα έπαιρναν μέρος στα συνέδριο:

«Κανένας δεν είδε το σποτάκι στην Προεδρία της Δημοκρατίας; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στην ΕΡΤ; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στο ΑΠΕ; Το σποτάκι παίζει 10 μέρες. Δεν ασχολήθηκε κανένας. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε τι είναι αυτό. Δεν ήταν συνέδριο για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά συνέδριο για να πάμε να πληρώσουμε για να έχουμε γονιμότητα, όλες οι κακομοίρες που θέλουμε ή δεν μπορούμε ή δεν θα θελήσουμε ή οτιδήποτε που έχουμε κλείσει τα 40. Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή. Είναι ντροπή να γεμίζουν οι τσέπες των ιδιωτών γιατρών με τον εθνικό μανδύα του μη αφανισμού του ελληνικού έθνους και να πηγαίνουν και να παρασύρουν ανθρώπους οι οποίοι είναι γνωστοί και να τους χρησιμοποιούν»!

Το ίδιο εκρηκτικό και βαθιά καταγγελτικό ήταν και το κλίμα στο “Πρωινό”, όπου η Φαίη Σκορδά αρχικά προσπάθησε να κρατήσει τη ψυχραιμία της, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε και προχώρησε κι αυτή σε ένα απίστευτο ξέσπασμα:

«Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα σεβαστό και να ακούσω την ιστορία. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών. Επειδή αυτή που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια.

Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα. Βάζεις μια τούρτα που τα χεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά… Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας δυστυχισμένης γυναίκας που είναι μόνη της. Είπα δεν θα μιλήσω σήμερα… Δεν έκανες κάτι λάθος, αλλά δεν έκανες και αυτά που έπρεπε! Ποια γυναίκα σήμερα 40 χρονών δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή δυσκολεύει η κατάσταση».

Την ώρα που η Φαίη Σκορδά έλεγε όλα αυτά, η Νάνσυ Παραδεισάνου, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν το είδα στο σπίτι μου, έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών ότι το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Όποια γυναίκα νιώθει κάτι, την άγγιξε και την διέλυσε».

- Advertisement -spot_img

Don't miss...

Read More