Follow Us

Κατερίνα Καραβάτου: Ξεσπά στον αέρα του Star! “Ξαφνικά ακούς ότι κάποιος θα σου πάρει τη δουλειά”…

Κάθε μέρα που περνά είναι και μία μέρα που οι άνθρωποι της τηλεόρασης προχωρούν σε κινήσεις που μας εκπλήσσουν και παρουσιάζουν ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, για όσους ασχολούνται φυσικά με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Κινήσεις που πάντα αυτή την εποχή δεν είναι τυχαίες (άλλωστε τίποτα στο τηλεοπτικό αέρα δεν γίνεται τυχαία…), έχουν ένα συγκεκριμένο νόημα, θέλουν να στείλουν ένα άμεσο ή έμμεσο μήνυμα και γενικότερα κρύβουν πίσω από την αρχική τους… “ανάγνωση” κι άλλες αναγνώσεις!

Έτσι ,λοιπόν, σήμερα το πρωί οι δηλώσεις που έκανε στον αέρα του Star η Κατερίνα Καραβάτου έχουν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, αφού σαφέστατα κι “ακουμπάνε” σε όλα όσα ακούγονται εδώ κι αρκετές μέρες και η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και ξέσπασε κατά την διάρκεια της “Φωλιάς των Κου-Κου”!

Ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες λέγεται – μεταξύ άλλων πολλών – και γράφεται κάτι παραπάνω από έντονα, ότι η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος του “Ευτυχείτε” στο Open θα αποχωρήσει από το κανάλι και πως ο ερχόμενος Σεπτέμβρης θα τη βρει στο Star, να μας σερβίρει πρωινό στη θέση της Κατερίνας.

Η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή όλα όσα έγιναν χθες με το ναυάγιο της συνεργασίας Γιώργου Τσαλίκη και ΣΚΑΙ για το “Big Brother”, είπε τα εξής τα οποία θα καταλάβεις κι εσύ πως στέλνουν πολλά… μηνύματα και προς όλες τις κατευθύνσεις.

«…Επειδή εγώ έχω υπάρξει σε παρόμοια θέση, παλιότερα στη ζωή μου, θέλω να σας πω ότι αυτή η ψυχραιμία, το χαμόγελο, είναι και μια προσπάθεια να μπορέσεις να μην πάθεις κάποια έκρηξη -ενδεχομένως- μπροστά στις κάμερες. Γιατί, ναι, πηγαίνεις σε νομική οδό, ναι υπάρχουν και από τις δύο πλευρές δικηγόροι που θα εμπλακούν και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει αυτή η εσωτερική πάλη.

Η δική μου γνώμη είναι η εξής. Οι δύο πλευρές θα πράξουν τα δέοντα. Γενικότερα… και όχι γι’ αυτήν την υπόθεση, αφού μιλάμε για μια δικαστική διαμάχη γενικά και όχι για τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΪ, να σας πω ότι… Μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές της, τις αλλαγές της. Αυτό είναι πάρα πολύ θεμιτό. Μια επιχείρηση που είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της όπως τα θεωρεί, φυσικά και θα το κάνει.

Νομίζω είναι ωραίο να υπερασπιστεί και τη δουλειά ή το όνομα κάποιου ανθρώπου, τα χρόνια εργασίας του ανθρώπου αυτού, ότι φέρει πίσω του, την οικογένειά του, την ανάγκη του για δουλειά. Είναι και αυτά επίσης πάρα πολύ ωραία να τα σέβεται μια επιχείρηση και νομίζω ότι με έναν ωραίο διάλογο πρέπει να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις. Να μην το πάμε μόνο τηλεοπτικά, να το πάμε και αλλού», δήλωσε αρχικά η οικοδέσποινα των “¨Κου-Κου” κι έσπευσε να προσθέσει:

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: «Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα». Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται», κατέληξε!

Ε, υποθέτω πως όποιοι έπρεπε να λάβουν το μήνυμα, το έλαβαν! Όβερ…

Read More

Don't miss...

Read More