Follow Us

Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Μίλησε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! “Θέλω να μείνω σε μία λεπτομέρεια…”

Τα φώτα της δημοσιότητας μονοπωλεί το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι πάντες ασχολούνται μ ΄αυτό, οι πάντες διαβάζουν γι΄αυτό, οι πάντες μιλούν μόνο γι΄αυτό! Η κοινή γνώμη έχει σοκαριστεί από την αγριότητα του εγκλήματος, αλλά και από το θέατρο που προσπάθησε να παίξει για 37 ολόκληρες μέρες, ο σύζυγος και πλέον καθ΄ ομολογία δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν.

Φυσικά, με τη λύση αυτού του φρικιαστικού γρίφου ασχολήθηκε και η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή της “Φως στο τούνελ”, όπου επί τρεις εβδομάδες που παρακολούθησε στενά το θέμα – από τη δημοσιογραφική πάντα πλευρά του – , αρκετά ήταν τα πολύτιμα στοιχεία που κατάφερε να συλλέξει και στη συνέχεια εννοείται να τα διαθέσει στις Αρχές, όπως κάνει πάντα.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που τη περασμένη Παρασκευή έβγαλε στον Alpha ένα έκτακτο “Τούνελ”, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση. ‘Ενα “Τούνελ” που καθήλωσε τους τηλεθεατές και έσπασε όλα τα “κοντέρ” στους πίνακες τηλεθέασης (ξεπερνώντας ακόμα και το 50,0%).

Σήμερα ,λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τα όσα είπε προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση, μιας κι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ θέλησε να σταθεί ιδιαιτέρως σε μία “συγκεκριμένη λεπτομέρεια”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 32χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πως» , δήλωσε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος κι έσπευσε να επισημάνει:

«Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια. Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα. Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

Τέλος, εννοείται πως αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο τηλεφώνημα που δέχτηκε την Παρασκευή το βράδυ και το οποίο είδαμε να την συνταράσει:

«Είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία τώρα, γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση. Πιστεύω ότι είναι ένα τηλεφώνημα που θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».

Read More

Don't miss...

Read More